top of page

Den elsker jeg!

"Den elsker jeg!", utbrøt den skjønne 9 åringen som var godt i gang med rydding av lekene på rommet sitt. Gjensynsgleden var ikke til å ta feil av da hun plutselig fant igjen en dukke som fikk henne til å smile hjertelig. Hele kroppsspråket bekreftet at dette var en leke som kom gjennom gledes-sjekken. Varmt strøk hun over håret til dukken og sa bekreftende; "denne vil jeg beholde".

Barn har ofte god kontakt med egen intuisjon, de vet hva de elsker og vil beholde. Mange av de voksne jeg møter på ryddeoppdrag har mistet noe av denne kontakten. De har kanskje løpt i hamsterhjulet over flere år og glemt hvordan det er å kjenne etter hva som er viktig og ikke. Jeg var der selv. Kalenderen var full av gjøremål uten at jeg visste at jeg kunne påvirke innholdet. Huset var fullt av ting som jeg ikke hadde tatt et bevisst valg rundt.


Heldigvis kan kontakten med egen intuisjon øves opp. Gjennom noe så enkelt, om jeg får kalle det det, som rydding, øver du deg på å ta valg. Du velger hva du vil beholde i livet. Ryddeprosessen kan påvirke resten av livet ditt da du blir mer bevisst hva du fyller livet med.


Skap plass til ting, mennesker og aktiviteter du elsker!


Linda

Skap plass®36 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page